Bart Dankers 

 

 

Zodra alles goed doorstroomt dan is hij tevreden. Doorstromen dan ook in de breedste zin van het woord. Als de issues zijn opgelost stroomt het geld en de gezondheid ook weer en zo leren we samen.

Hij is in 1969 geboren en opgegroeid in Tilburg in de 'no-nonsense jaren 80'. Als typische 'left-brainer' studeerde hij, met hoge cijfers, wiskunde en constructieleer in de bouwwereld aan de Technische Universiteit. Als projectmanager heeft hij 15 jaar grootschalige infrastructurele projecten mogen ontwerpen, begeleiden en uitvoeren. Na vele BDE's (~8), overwonnen ziekten en 'life-issues' is zijn wereld groot geworden, héél groot. Rond de eeuwwisseling is hij middels meditatie, energiewerk, hoge energiefrequenties (master), systemisch-werk (master), medium, medische basiskennis en ijstraining (official Wim Hof trainer) zich gaan ontwikkelen op deze gebieden en koppelt nu al deze werelden aan elkaar. "Onze technishe wereld gebaseerd op prestaties, resultaten en ontwikkeling kan wel wat hulp van andere zijden gebruiken", meent hij. Hij is verbonden aan de Hogeschool als docent en zijn passie is leren, uitleggen en laten ervaren. Middels bewustzijns trainingen geeft hij daar les en heeft hij als 'inspiring example' de Dalai Lama dit mogen uitleggen.

Er is niet één dogmatische waarheid, er zijn vele waarheden en iedereen heeft een eigen waarheid in zichzelf. Door de vele verschillende vakgebieden te koppelen, te mixen en te verbinden, ontstaan mooie inzichten, diepe technieken en ze zijn praktisch uitvoerbaar. "Als ik het uitleg geloven ze het niet. Echter, als ik het mensen zelf laat ervaren, leren ze de andere wereld kennen, en wat voor geweldige resultaten ze er mee kunnen bereiken. Dit is de weg die ik zelf ook heb afgelegd."

Inmiddels hebben velen de weg naar Bart gevonden, de meesten via mond op mond reclame. In alle leeftijdscategorieën van -1 tot 100 en all over the world, (Dublin, Portugal, België, Bulgarije, Duitsland etc).

Privé of zakelijk, Individueel of in groepen, het is altijd persoonlijk en op maat. 

 

 

meer info over ijstrainingen? : https://www.wimhofmethod.com/trainers/bartdankers

 

Opbellen
E-mail
Info