Wim Hof Methode training

Waar zijn we als mens toe in staat...

Samen leren, plezier maken, meer kunnen dan je zelf denkt, diepe innerlijke rust ervaren en je eigen mentale en fysieke vermogen verrijken.

Kunnen we meer dan we denken? Is het mogelijk om autonome processen in het lichaam te beheersen? Kan ik niet helpende conditionering (disbalans) doorbreken?

Tijdens de training waarin de Wim Hof ('the Iceman') methode centraal zal staan, leer je hoe je je lichaam en geest kunt bevrijden van stress en weer gezonder kunt maken.

 

 

Klik hier voor de FILM: De Wim Hof Methode door Bart Dankers (zijn examenfilm)

 

Bart Dankers, trainer & coach: "Als ik het uitleg geloven ze het niet. Echter, als ik het de mensen zelf laat ervaren, leren ze de andere wereld kennen, en wat voor geweldige resultaten ze ermee kunnen bereiken. Dit is de weg die ik zelf ook heb afgelegd".

Er zullen verschillende ademhaling- en concentratie technieken aan bod komen, die je na het volgen van deze training direct zelf thuis kunt inzetten. Tijdens deze workshop kun je een ijsbad ervaren, waarin je onder begeleiding en op gevoel tot diepe controle in jezelf kunt komen. Op gevoel het eigen lichaam in, oerkrachten losmaken en met plezier ontdekken dat je veel meer kunt dan je zelf denkt!

Leren, de ideale mix tussen kennis en ervaren.

Het is een flinke serieuze stap voor je zelf. Je ontdekt een grote kracht in jezelf die je nog niet kende. Ter voorbereiding vraag ik je een week koud af te douchen (ongeveer 10 tot 40 seconden).

Verder is het van belang dat je hier gezond aan begint of even overlegd met je arts als je medicijnen gebruikt.

Deze workshop (circa 4 a 5 uur) is voor jou wanneer je in een kleine vertrouwde omgeving alle ins en outs van de Wim Hof Methode wil leren.

De maximale groepsgrootte 8 tot 12 personen.

 

Voorbeeld film van ijsbad: https://youtu.be/grUe5FuIzzw

 

Workshop Wim Hof via innerfire opgeven

€ 85,-   (incl. lunch)

2-daagse ijs training Isimila; dit gaan we  inrichten naar behoefte; denk aan ijs, meditatie, energiewerk, opstellingen, klankschalen ed. max 9 pers.

(excl. diners en overnachting)


€ 190,-

3-Daagse vol pension Wim Hof -

             'into the deep'

Change & Release, de echte diepte opzoeken bij jezelf en een diepe verandering teweeg brengen met de Wim Hof Methode, terug naar jezelf en contact met je lichaam, spanningen en nare ervaringen neutraliseren, max 9 pers.

inclusief eten (lunches, diners) en overnachtingen.

Meer info en opgeven via www.innerfire.nl


€ 550.-

Wim Hof Dag-Training bij Brabant Sauna, via innerfire.nl opgeven

€ 95,- (incl. lunch en sauna)


 


Voor de tweedaagse training graag een fiets meenemen, we gaan dan ook naar het Hoefsven in de bossen (drie sterren kwaliteit buiten water)

Je dient wel zelf je overnachting en avondeten te verzorgen, dat kan bijvoorbeeld bij:

Hotel:

NH-hotel Waalwijk. Dit is vooral interessant als je met 3 of 4 een kamer wil delen.
Bij NH-hotel kun je ook een fiets huren voor 10,- euro per dag.
Graag even melden dat je voor Isimila komt, ze kennen ons.

http://www.nh-hotels.nl/booking/step1-rates?fini=26/01/2017&fout=27/01/2017&nadults1=2&nchilds1=0&hotelId=NLNB.WAALW&destinationId=Waalwijk&gvoucher=false

Camping:

De camping kan ook, die hebben we een aantal, bijvoorbeeld: 'De Hoefstal'. http://www.campingdehoefstal.nl/#/welkom

Open: vanaf 25 maart open tot 30 oktober (voor campers zijn ze het gehele jaar open)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail
Info