Begeleiding Zielen en Woningen Schoonmaken

Wat gebeurt er energetisch als je doodgaat? Gaat je ziel verder? Waar naar toe en hoe kan ik ervoor zorgen dat deze reis zo goed mogelijk verloopt? Als je voelt dat een proces niet helemaal goed heeft verlopen of er zijn nog zielen aanwezig, hoe kunnen we dit weer laten doorstromen en helpen, zodat we allemaal weer verder kunnen.

Woningen of gebieden die nog aandacht vragen, waar nog energetisch 'opgeruimd' mag worden, samen of door ons. Je voelt dan soms 'aanwezigheid' of de fijn elektrische apparatuur reageert hier op, zoals telefoons, laptops, WIFI, brandmelders.

Vaak geven de kinderen het ook aan, door dingen 'te zien', 'concreet te wijzen', angsten of slecht angstig slapen.

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die aan bod komen tijdens de begeleiding of sessies.

De begeleiding is gebaseerd op mijn vierjarige mediumopleiding, energiewerk, hoge frequentie meditaties (master) en de beginselen van Hans Stolp, die veel informatie heeft beschreven over het doodgaan en de verschillende stadia daarbij.

Daarnaast heb ik veel persoonlijke ervaringen van bijna doodgaan (BDE's), dit tijdens mijn intense hersenvlies ontsteking, een aantal ziektes, in meditaties en tijdens mijn Polenreis met Wim Hof van Innerfire, waar verwerking van mijn meningitis zeer intens is herbeleefd en mijn bijbehorende trauma mocht verdwijnen.

Het doodgaan en de pijn die er bij hoort baseren we op de theorieën van Barbera Wren en Innerfire - Wim Hof Methode, als mede op de informatie die ik uit mijn medium ervaringen het gekregen.

De begeleiding is individueel of met groepen, net daar waar behoefte aan is.

Doodgaan is voor iedereen anders en iedereen krijgt er mee te maken. Voor de een is het heel heftig, schrikken of onverwacht, denk aan FREEZE, voor een ander juist heel rustig en bewust, zoals een dier dat gaat slapen.

We streven er samen naar dat alles weer vrij kan doorstromen. Dat eventuele blokkades, verzuringen of emoties alvast verwerkt kunnen worden. En/of naderhand dat dolende zielen hun weg weer naar het licht mogen vinden, naar de juiste plaats en met begeleiding.

 

 

Opbellen
E-mail
Info